Coppercoat til priming af skrog før antifouling

Hos Lundal Yacht Service ApS i Frederikshavn udfører vi priming med Coppercoat på lystyachter, lystbåde og andre både for kunder i Sæby, Strandby og Danmark og resten Norden. Vi benytter Coppercoat til priming af skrog før antifouling, fordi denne bundmaling har den længste holdbarhed.

Holdbarhed og miljøhensyn kendetegner Coppercoat

Coppercoat er det mest udbredte mærke verden over, fordi det har en lang holdbarhed og giver båden en længere levetid. Dertil kommer, at det giver en mindre belastning på miljøet end andre produkter. 

Vi tilbyder priming af skroget før antifouling på alle typer af lystyachter, lystbåde og andre både, der har en vægt op til 60 tons. Vi ligger centralt placeret ved Frederikshavn Trafik Havn, som ligger blot 100 sømil fra København og 125 sømil fra Kristiansand.​

Vi har specialudviklet udstyr, der gør os i stand til at transportere de fleste bådtyper fra vandet og ind i vores haller.

Vi tilbyder endvidere vinteropbevaring, og mange vælger at få udført service, reparation og blandt andet priming af skroget hen over vinteren. De fleste vælger Coppercoat. Vi kan selv udføre de fleste opgaver, men vi benytter forskellige underleverandører, hvis der er behov for en særlig ekspertise, som vi ikke selv har.

​Kontakt os for at få et tilbud på priming af skrog

Du kan kontakte os for at høre mere om priming af skrog med Coppercoat og for at få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 40 51 63 19, eller du kan sende os en e-mail på henrik@lundal.dk.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt