Glasfiber reparation på lystyachter, lystbåde og andre både

Hos Lundal Yacht Service ApS i Frederikshavn tilbyder vi glasfiber reparation på lystyachter, lystbåde og andre både for kunder i Sæby og Strandby og hele Danmark samt resten af Norden. Vi laver alle former for service, glasfiber reparation og alle andre reparationer af både op til 60 tons.

Alt fra ordinært serviceeftersyn til glasfiber reparation

Vi ligger kun 100 sømil fra København og 125 sømil til Kristiansand. Dermed ligger vi strategisk godt i forhold til servicering af både. Vi benytter Frederikshavn Trafik Havn til optagning og søsætning, og vi har specialudviklet udstyr, der gør, at vi kan transportere de fleste bådtyper fra vandet og ind i vores isolerede haller.

Vi tilbyder vinteropbevaring af både, og mange vælger at lade os varetage service, glasfiber reparation og andre reparationer i løbet af vinteren.​

Det kan være et ordinær serviceeftersyn, eller det kan være polering, nyt teakdæk eller en ny motor samt glasfiber reparation. Vi kan udføre de fleste opgaver selv, men i visse tilfælde får vi hjælp af forskellige underleverandører, der er eksperter på bestemte områder.

Kontakt os for at høre mere om servicering af din båd

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for service, glasfiber reparation og andre reparationer af lystyachter, lystbåde og øvrige både.

Du kan ringe til os på telefon 40 51 63 19 for at få et uforpligtende tilbud eller for at aftale tid til service. Du kan også sende os en e-mail på henrik@lundal.dk.​​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt