​Info​

​Lundal Yacht Service ApS, Tidligere kaldet Lagerhallen, er en danskejet virksomhed med speciale i vinteropbevaring og servicering af lystbåde.

Lundal Yacht Service er i dag blandt de førende virksomheder indenfor vinteropbevaring og håndtering af lystbåde op til 60 tons.


Vor specialudviklet udstyr gør det muligt, som nogle af de eneste i Danmark, at kunne transportere din lystyacht, fra vandet og hele vejen ind i vor isolerede haller.

Med en kapacitet på 3600 m2 kan vi hver år rumme et stort antal lystbåde, trygt og roligt i nogle af markedets bedste stativer,der giver optimal støtte af din båd, vinteren over.

Med kun ca. 100 sømil til København og ca. 125 sømil til Kristiansand, er vi stratetisk korrekt placeret,og benytter Frederikshavn trafik Havn til optagning og søsætning, kun få meter fra kaj anlæg til hal.

I løbet af vinteren udfører vi gerne service på din lystyacht. Hvad enten det er polering, nyt teak dæk, eller en ny motor,


klarer vi opgaven. Vi udfører de fleste opgaver selv, i flere tilfælde understøttet af underleverandører, der er eksperter,på lige netop deres område.

Kontakt os for at høre om hvilke muligheder der byder sig, vi har også plads til din lystyacht.​