Vinteropbevaring af båd i isolerede haller

Hos Lundal Yacht Service ApS i Frederikshavn tilbyder vi vinteropbevaring af båd i isolerede haller for kunder i hele Danmark. Vi holder til ved Frederikshavn Trafik Havn, hvor vi kan tilbyde opbevaring af både på op til 60 tons.

Vi tilbyder service ved vinteropbevaring af båd

Du kan vælge mellem en Gør det nemt-løsning, hvor båden afleveres ved kajen, og så klarer vi alle opgaver i forbindelse med optagning, transport, håndtering, afvaskning, højtryksspul og vinteropbevaring af båd. Arbejdet udføres i en tæt dialog med kunden. Vi udfører gerne alle former for service og reparation på båden i løbet af vinteren.

Til foråret klarer lagerhallen alle opgaver i forbindelse med søsætningen, og båden kan hentes ved kajen. Vi klarer naturligvis også alle opgaver i forbindelse med optankning og opstart, så båden er 100% klar ved afhentning. Vi kan endvidere levere båden i egen havn.

Alternativt kan vi tilbyde en Gør det selv-løsning, hvor du selv deltager i hele processen. Vi tager os af de professionelle opgaver såsom håndtering og transport, hvorimod du selv udfører diverse serviceopgave såsom afvaskning, bundspul og konservering.

Hør mere om opbevaring og servicering

Vi garanterer altid et professionelt arbejde i forbindelse med vinteropbevaring af båd i sikre og moderne faciliteter, uanset hvilken løsning du vælger. Og vi står gerne til rådighed for en uforpligtende snak.

​Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud på vinteropbevaring af båd og eventuel service samt afhentning og levering. Du kan sende os en e-mail på henrik@lundal.dk, eller du kan ringe til os på telefon 40 51 63 19.​​